Καλάθι

Ακολουθήστε μας

Τηλ. Εξυπηρέτησης / Παραγγελίες

6956621800

Τα πολυκαταστήματα notosgalleries, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα, μετρώντας 110 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, με 5 πολυκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, παρέχει 4 δόσεις για τις αγορές μας.

www.notosgalleries.gr

Επισκεφθείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα για ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς με 5 δόσεις για τις αγορές μας.

www.hondoscenter.gr

Η αλυσίδα οπτικών καταστημάτων MARK AaLEN  αριθμεί 20 σημεία πώλησης στο σύνολό της, από τα οποία τα 16 βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής, 1 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Πάτρα και 1 στην Κρήτη.
Η MARK AaLEN αναπτύσσεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες, χιλιάδες πιστοί φίλοι που καθημερινά αυξάνονται, αμέτρητες καινούργιες ευκαιρίες και δυνατότητες. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καινοτόμα οφθαλμολογικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και να τα συνδυάζουμε με την τελευταία λέξη της μόδας, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασύγκριτων υπηρεσιών για τους πελάτες μας.
Το χτίσιμο, σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας είναι η βασική και αδιαπραγμάτευτη αρχή, στην οποία έχει στηριχτεί η φιλοσοφία της MARK AaLEN από το 1992 ως και σήμερα, σε μια πορεία 3 δεκαετιών, που την έχει αναδείξει στη μεγαλύτερη αλυσίδα οπτικών καταστημάτων στην Ελλάδα σήμερα. Στα μέλη του Συνεταιρισμού της Δ.Ε.Η. παρέχουμε 10 δόσεις.

www.markaalen.gr/