Καλάθι

Ακολουθήστε μας

Τηλ. Εξυπηρέτησης / Παραγγελίες

6956621800

Το χρονικό της αλυσίδας ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε ξεκινά από το 1948 όταν ο κύριος Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα στην Αίγινα.Βλέποντας τις ανάγκες της περιοχής, αλλά και του ανθρώπου οραματίστηκε τη δημιουργία ενός κλασικού παντοπωλείου.  Η προσφορά του στην τοπική κοινωνία, αλλά και η αποδοχή του κόσμου τον οδήγησε στην δημιουργία και άλλων καταστημάτων.Σήμερα η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε είναι μέλος του ΕΛΟΜΑΣ, του μεγαλύτερου ομίλου Σούπερ Μάρκετ στην Ελλάδα. Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια έχοντας πάνω από 100 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και παρέχει 5 δόσεις στα μέλη του Συνεταιρισμού.

www.kritikos-sm.gr

Η εταιρία ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. διαθέτει ενα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρου του λιανικού εμπορίου και μας παρέχει 2 δόσεις για τις αγορές μας.

www.masoutis.gr

Mymarket : Ελληνική εταιρεία που έχει διαχρονικά τοποθετήσει τους πελάτες της στο επίκεντρο των προσπαθειών της με αιχμή του δόρατος: Την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα προϊόντων, με βασικό σημείο αναφοράς τα φρέσκα και νωπά προϊόντα.

Τις ανταγωνιστικές τιμές και τις συνεχείς προσφορές με μελετημένη ποικιλία προϊόντων που διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βρουν ό,τι χρειάζονται σε όλα μας τα καταστήματα.  Μέσα από μία εύκολη πλοήγηση στο κατάστημα και μία ξεχωριστή εμπειρία αγορών, ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλα όσα χρειάζονται για την καθημερινότητα και τη διατροφή τους και παρέχουμε 2 δόσεις στα μέλη του Συνεταιρισμού.

www.mymarket.gr

Η εταιρία Χαλκιαδάκης Α.Ε., δραστηριοποιείται στον χώρο των Super Markets από το 1980 μέχρι και σήμερα με συνεχόμενη ανταπόκριση στις ανάγκες του Κρητικού καταναλωτή και παρέχει 3 δόσεις.

www.xalkiadakis.gr  

Η οικογένεια FAMILY έχει στόχο να προσφέρει στην οικογένεια της Ελλάδας πάντα μόνο τα καλύτερα και εκλεκτότερα προϊόντα και παρέχει 3 δόσεις στα μέλη του Συνεταιρισμού

www.familysupermarket.gr